Informace o průběhu rekonstrukce – PROSINEC 2010

15. 12. 2010

Vážení vlastníci jednotek,

s firmou HOLBORN stále jednáme o dokončení a předání stavby. Zároveň podnikáme kroky ke kolaudaci stavby.

KOLAUDACE – z požárních důvodů je nutné vyklidit společné prostory (chodby a sklepy) od botníků, skříněk, zrcadel apod. do 20.12.2010. Pokud po tomto datu zůstanou na chodbách jakékoliv předměty, budou na náklady PŘÍSLUŠNÉHO BYTU ODVEZENY a tyto majitelé/nájemci zaplatí náklady na odvoz!!! Využijte plánovaného přistavení kontejneru ve čtvrtek 16.12. na parkovišti v ulici Drahoňovského.

Vstupy na čipy - společnost PROMSAT dokončila prvních 5 vstupů a pokračuje na dalších 2 vchodech. Opakujeme, že funkce domovního vrátného s možností pustit lidi do domu je odpojena z důvodu zvýšení bezpečnosti našich bytů a společných prostor včetně sklepů. Je jen na nás, koho si sem pustíme.

Společně s kabely pro domovní telefony byly v rámci úspor nákladů nataženy také TV anténní rozvody bez připojení (nebylo na shromáždění odsouhlaseno). Počítáme s tím, že na dalším shromáždění odhlasujeme např. variantu rozvodu DVB-T po těchto rozvodech. Následně bychom vypověděli smlouvu s UPC a každý byt ušetří poplatek 35 Kč.

OSVĚTLENÍ chodeb – po dokončení stavby plánujeme předělat osvětlení společných prostor na systém s pohybovými čidly (Jaro 2011).

Vymalování chodeb a vstupů – bude následovat po dokončení osvětlení.

V Praze dne 13.12.2010 za výbor SVJ